Dzisiaj jest Sobota 08-08-2020
Przepisy kulinarne - Ciasta, torty, desery
dodaj_przepis
Karasie z grilla

SKŁADNIKI: * karasie * sok z cytryny * natka pietruszki * m±ka * ¶mietana * sól, pieprz WYKONANIE: Ryby sprawić, umyć, osuszyć. Bardzo ostrym nożem ponacinać boki ryby w kratkę, przyprawić sol±, pieprzem i sokiem z cytryny, odstawić na godzinę w chłodne miejsce. Rozgrzać grilla. Natkę pietruszki drobno posiekać, wymieszać z m±k± i w tej mieszance dokładnie obtoczyć ryby. Piec na gor±cym grillu po 5 – 10 minut z każdej strony. Podawać polane gęst± ¶mietan±.

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?

nie, nie stosuję żadnej
stosunek przerywany
prezerwatywa
pigułki lub plastry hormonalne
wkładka domaciczna
inne