Dzisiaj jest Czwartek 19-10-2017
Przepisy kulinarne - Ciasta, torty, desery
dodaj_przepis
Banany w migdałach

Produkty 2 banany, łyżka płatków migdałowych, pół łyżki masła, łyżka miodu, szczypta słodkiej papryki Wykonanie Obrać banany, przekroić je wzdłuż. Migdały zrumienić na suchej patelni, ostudzić. Masło z miodem podgrzać na patelni, włożyć połówki bananów, podsmażyć z obu stron na złoty kolor. Na talerzykach ułożyć po dwie połówki bananów, posypać je migdałami i oprószyć odrobiną słodkiej papryki. Do bananów można podać sos czekoladowy.
 

Ankieta

Jakie dodatkowe atrakcje planujesz na swoim weselu?

sztuczne ognie
kasyno
fakir z wężami
pokazy taneczne
kabaret
inne
nie będzie dodatkowych atrakcji