Dzisiaj jest Niedziela 15-09-2019
Przepisy kulinarne - Potrawy mięsne
dodaj_przepis
Parówki po węgiersku

Składniki Przepis - 8 parówek

- 40 dkg pieczarek

- 3 duże cebule

- koncentrat pomidorowy

- 1,5 szklanki bulionu

- vegeta, szczypta majeranku i tymianku Cebulę pokroić w kostkę i smażyć na oleju.

Dodać pieczarki pokrojone w paski i dalej smażyć aż będ? miękkie.

Dodac parówki pokrojone w księżyce. 

Zalać wszystko bulionem dodać koncentrat pomidorowy, przyprawy  i zagę?cić m?ką.

Można podawać z ryżem, makaronem lub ziemniakami.

Porcja wystarcza na 4  głodne osoby.

Ankieta

Czym pojedziesz do ślubu?

dorożka
automobil z początku XX wieku
auto z lat 60-tych, 70-tych
limuzyna
najnowszy model popularnej marki