Dzisiaj jest Środa 22-02-2017
Przepisy kulinarne - Potrawy mięsne
dodaj_przepis
Schabowy z porem

Składniki •  4 kotlety schabowe
  
•  2 duże pory
  
•  1 łyżeczka wegety
  
•  łyżka koncentratu
  
•  łyżka ketchupu
  
•  panierka
  
•  masło
  
•  tłuszcz do smażenia
  
•  sól i pieprz
   Etapy przygotowania 1.  Kotlety umyć i rozbić. Posypać solą i pieprzem
    
2.  Pora pokroić w półtalarki udusic na maśle dodać vegete ketchup i koncentrat. Wymieszać i ostudzić.
    
3.  Nadziewać kotlety i składac na pół dobrze obtoczyć w panierce. Smażyć na złoto.

Ankieta

Gdzie zorganizujesz swoje wesele?

w restauracji
w hotelu
w dworku
na zamku
w gospodzie
u rodziny