Dzisiaj jest Poniedziałek 11-11-2019
Przepisy kulinarne - Przekąski zimne i gorące
dodaj_przepis
Boczniaki grillowane

SKŁADNIKI: 6 boczniaków Vegeta 10 dag tartego sera mozarella 6 pomidorów (bez skóry i pestek) 4 łyżki tartej bułki oliwa Sałatka: 2 pomidory 1 cebula dymka koperek 2 łyżki oliwy Vegeta Ziołowa SPOSÓB WYKONANIA: Boczniaki umyć i wysuszyć. Grzyby panierować w oliwie doprawionej Vegetą i tartej bułce. Odstawić na 20 minut w chłodne miejsce. Boczniaki smażyć na średnio rozgrzanym ruszcie 2 - 3 minuty z każdej strony. Pod koniec grillowania jedną stronę posypać tartym serem, pomidorami pokrojonymi w kostkę i polać pastą warzywną Ajvar. Sałatka. Pomidory pokroić w ósemki, koperek i cebulę dymkę wraz ze szczypiorkiem posiekać. Vegetę Ziołową wymieszać z oliwą. Polać sosem składniki sałatki i wymieszać.

Ankieta

Na jakie filmy lubisz chodzić do kina?

akcji
komedie
romantyczne
przygodowe
horrory
na każdy
nie chodzę do kina